tiistai 26. elokuuta 2014

Light pastels combo: Sky blue and nude


Tässä on hääjuhlaasu. Tälläkertaa halusin koittaa jotain uutta, joten tämä taivaansininen mekko kun löytyi, niin olin aivan riemuissani. Tämä on siis Nelly.com:ista ja Elise Ryanin mallistosta.
Kun mekko oli plakkarissa, mietin että millaiset asusteet hommaisin. Yleensä minulle selkeä valinta on musta tai valkea - ne kun käyvät kaikkien kanssa. En halunnut mitään liian tummaa, ja kun toi nude huivi löytyi, valinta oli selkeä! Hyvä syy olla valitsematta aina sitä mustaa tai valkeaa ;)


Itse jätin kaulakorun kokonaan pois, ajattelin että mekon yläosassa oleva helmikirjailtu yksityiskohta tuo näyttävyyttä.

Sitten kiharat - aiemmin mainitsin minun uudesta ostoksesta Rapunzel of Swediniltä! 
Kiharoita harjoittelin pariin otteeseen, sinänsä ihme että sain tehtyä kiharat. Kestävyys? Still a mystery. Olen kyllä silti tyytyväinen lopputulokseen. 

On muutenkin tullut hirveä innostus - laittaa hiuksia varsinkin nyt kun on tukka jota laittaa. Toki, lyhyilläkin hiuksilla voi pelata paljon! Ainakin jotkut joilla on kärsivällisyyttä.

Nude huivi on muuten Sokokselta, 100% Villaa ja maksoi 14,95€ (-70%ale) 
Ajattelin säästää muita juhlia varten... mutta ehkä on parempi etten jätä moista kaapin pohjalle... Niinhän? 
Meikistä en sen kummemmin tee postauksia. Se tuskin näyttää kenenkään muun silmissä sen erikoisemmalta, kuin minun. Pienikin ero tekee jo ihmeitä ja olen edelleen matkalla kohti meikkitaiteilijan titteliä, eheh.
Korostaen varsinkin sitä meikin ja kampauksen kestävyyttä!
 Mitä mieltä olette juhla-asustani? :)
Ja kertokaa vinkkejä kestäviin kiharoiden tekoon?

-Marjo 


6 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä ja sopii sinulle hyvin :) ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Itselläni ei suoristusrautakiharat tai kihartimella tehdyt kiharat pysy paria tuntia kauempaa, mutta lämpörullilla saa kestävät kiharat. Pyyhekuivaan tukkaan lämpösuojaa sisältävää muotovaahtoa, föönillä tukka kuivaksi ja sitten lämpörullat päähän ja suihkaus lakkaa perään. Kun rullat ovat jäähtyneet, irrotellaan ne varovasti, jälleen suihkaus hiuslakkaa ja sitten kiharat ovatkin valmiit aseteltaviksi. ja kyllä kestää!

  -Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitos paljon vinkistä! :) menee seuraavana testaukseen!

   Poista