perjantai 22. elokuuta 2014

Wedding Bliss


Minun juhlamekko on odottanut kaapissa jo kolme kuukautta. Nyt on se aika, kun ihana veljeni menee naimisiin! Olen odottanut tätä viikonloppua kuin kuuta nousevaa ja siinä sivussa etsinyt paniikissa asuun sopivia kenkiä, laukkua, huivia ja millon mitäkin. Olin kokoajan niin, että en jätä mitään viimetippaan - mekon kohdalla asia meni just näin mutta muuta muu semitärkeä asia jäi vailla huomiota. Kuten kengät. krmh. Mietin että jos tämä ikisinkku menee joskus naimisiin, haluan Manolot. Nyt, Skopunktenin sandaletit ajavat saman asian. (Ainakin ne näyttää paremmalta kun kuulostaa.)Tämä kesä on ollut täynnä juhlia ja tämä kruunaa kesän! On ollut ylppäreitä ja rippijuhlia. Kaiken lisäksi, on aikaa kun olen ollut häissä... To be exact, olin kolmevuotias. Varmasti silloinkin olin melkoinen fashionista mutta. En ole aikoihin päässyt kunnon juhliin, ja sen takia olenkin innoissani miettinyt asua - ja fiilistellyt juhlia muutenkin. Tämä kesä on siis poikkeus, kun juhlia on ollut näinkin paljon. Postaus tulee myös asusta rippi-ja yojuhliin!

Häistä tulee postaus myöhemmin kunhan saan kuvia, ja omasta asusta myös. Muuten en vielä sen kummemmin häistä puhu, muutakuin sen että olen aivan mielettömän onnellinen Tonin ja Maijun puolesta! Niin oikea pari toisilleen että ei mitään järkeä <3

Mutta niin, edellisessä postauksessa sanoin, että nykyään tykkään keskittyä erilaisiin meikkaustekniikoihin (jotka näkee päivänvalon tässä blogissa noin viidenvuoden päästä, kun mun nimen eessä on sana ''meikkitaiteilija'' tai jotain muuta vastaavaa.)

Nyt havahduin, kun vakikampaajani menee naimisiin eikä voi tehdä minulle kampausta - on aika opetella tekemään itse. Olen maailman tylsin meikkaaja ja hiustenlaittaja, sillä suoristan aina hiukset ja meikkaan täysin samalla tavalla. Erityisesti haluan oppia tekemään kestävän meikin, niin arkeen kuin juhlaan, on turhauttavaa kun meikki lässähtää tunnin päästä kun on ulko ovesta astunut ulos.

Mutta lisää hääkampauksesta! Tää postaus on omistettu Rapunzel of Swedenille - mä tilasin vihdoin, vähintään kolmen (3) vuoden harkitsemisen jälkeen klipsipidennykset. Ja se ostos, oli paras mitä olen koskaan tehnyt. Itse mietin, että onkohan ne vaikea laittaa, tai käykö ne omaan sävyyn. Vastaus on, ei ja KYLLÄ.

Tässä linkki:
Rapunzel Of Sweden Klipsipidennys

88€ maksoi tuo setti, ja siihen kuuluu 7 osaa. Mielestäni kohtuuu hinta, ja varsinkin itselläni kun nuo toivottomat hiustenkasvatus yritykset eivät ole onnistuneet - noi pelastaa mun elämän!


Tässä vähän esimakua! Kuten sanoin pidennykset on todella vaivaton kiinnittää ja se onnistuu nopeasti. Mutta mitenkähän on, noiden kiharoiden laita lauantai aamuna kun mun ihana kampaajani ei ole auttamassa? No words --
Mutta hääviikonloppua odotellessa :)


-Marjo

2 kommenttia: