keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Casual Day Outfit


Hello! 

Tänään käytiin kouluprojektin puitteissa eräässä luontonähtävyydessä Joensuun lähettyvillä. Hyvä ilma olla ulkona - kivaa vaihtelua luennolla istumiseen sekä voi ottaa asukuvia, haha!Rento asu koulupäivään! 

Sain H&M pakettini pari päivää sitten, ja löysin vihdoinkin Chino-housut jotka sopivat!
Yleensä, kun olen testaillut niitä, niin ne eivät istu, tai ovat liian isoja/pieniä.
Luulen että nämä housut pelastavat päivän monesti - puhumattakaan että beige väri käy monen kanssa.

Tilasin myös valkeat tennarit H&M:ltä! Testissa on ja vannoutuneena Converse tennareiden käyttäjänä odotan, miten nämä kengät käyttäytyy. Mangon basic laukku! Niin käytännöllinen.Laittautumisesta: Yleensä kun meikkaan kouluun, se on mahdollisimman simppeli ja nopea. Hiukset kylläkin yleensä pidän auki, enkä suorista sen kummemmin. Kun minun hiukset kasvaa, latvat taittuvat mielestäni kivasti. Toiseksi, jokapäiväinen suoristaminen ja föönaaminen vähentäisi hiusteni määrän vähintään puoleen... Terveisin suomalainen liuhuletti. Again, Thank God for hair extensions.

Meikkivoiteesta voisin kehua sanan jos toisenkin - joskus koitin BB-voidetta - se ei kuitenkaan sopinut minun iholle vaan teki siitä kiiltävän. Sen jälkeen olenkin tyytynyt käyttämään meikkivoidetta, joka ei ole todellakaan käytännöllinen kesähelteellä eikä reissuilla.
Onnekseni luin hehkutusta eräästä blogista Lumenen CC 6 in 1 voiteesta - ajattelin testata sitä. Halleluja, mä en enää ikinä vaihda sitä! Se on ihan paras; suosin luonnollista lookkia, ja tämä voide on kevyt, mutta tuo silti hieman hehkua iholle. Peittää epäpuhtaudet ja minun sävy Medium sopeutuu mielestäni täydellisesti ihoon. 


Pääsisinkö näillä kuvilla jonnekkin päivän ilmeisiin?Mitä mieltä olette Chino housuista? Pidättekö itse? :)

-Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti