tiistai 9. syyskuuta 2014

This is it, this is life. Lets just live.

Hello!

Uusille ja vanhoille lukijoille, voisin kertoa vähän enemmän itsestäni ja tästä blogista :)

Olen 23-vuotias ja asun Joensuussa tällähetkellä. Olen kotoisin Pielavedeltä, joka on ''suht'' pieni paikka. Koti on aina koti, ja kävin siellä lukion ja asuin elämäni ensimmäiset 19-vuotta, kunnes kaipasin suurempaan kaupunkiin ja löysin itseni Kuopiosta.

Tästä blogista sen verran; tämä on lifestyle blogi jossa myös matkustelua, muotia, ja elämän pieniä iloja muotoilija opiskelijan silmin. Unohtamatta sarkastista läppää. Tää on ollu jo pari vuotta pystyssä  - nimi oli ensin Crazy Beautiful Life - halusin että se olisi sellainen, että muilla ei olisi. Sitten kuulin Forever and a Day -biisin Kelly Rowlandilta. Samaistuin jotenkin biisin sanomaan ja tykästyin siihen blogin nimenä.


--

Hey! To old and new readers, I could tell more about me and my blog! :)

I'm 23 years old girl and currently I'm living in Joensuu. I'm from a small town called Pielavesi. In the meaning of a small city, Pielavesi is certainly that, haha! Hometown is always hometown, but after graduating from high school I moved to Kuopio.

About this blog. I started this couple of years ago, and I have been writing on/off. 
Basically this is a lifestyle blog, included with passion for travelling and fashion. Without forgetting little joys of life! About the name - first it was Crazy Beautiful Life. I noticed that someone already has a blog named that and I wanted something different. One day, I heard Kelly Rowlands song, which is... Forever and a Day (who would have guessed?) so it was about my life situation then. I also thought it would be something that no one else would have. 

Turkki, Alanya 2012


Kuvia matkan varrelta! 
Lisää tästä Blogista! Tämä lähti puhtaasta hassuttelusta. Lähdin leikittelemään eri ideoilla mistä kirjoittaisin, ja huomasin että minulle on parasta kirjoittaa siitä mistä pidän. Muoti, matkustelu, jokapäiväinen elämä. Lifestyle it is! 
Hieman myös ulkoasusta. Olen muokkaillut blogia jonkin verran, ja olisi kauheasti uusia suunnitelmia! Koulussa olen nimittäin oppinut käyttämään Graafisen suunnittelun tarkoitettuja ohjelmia, kuten Adobe Illustratoria, ja photoshoppia (joka nyt on aika perus, mutta kuitenkin) ja tiedän että pystyisin paljon parempaan tämän asian suhteen!

--

Here's some photos along the way! 
I am going to tell more about my blog. It was first just for fun. I started to think what would I write, and I realised that the best thing is to write about what I like. Fashion, travelling, everyday life. So as I mentioned before, Lifestyle it is. About the outlook, I have made some changes with it. But I know I could do so much more better! At school I have learned to use programmes that are used in Graphic Design, for example  Adobe Illustrator and Photoshop (which is quite basic, but anyway) and I know I could to much better!Minä muutama vuosi sitten! :) Täysin spontaanisti päätin eräänä päivänä värjätä hiukseni tummaksi. Tykkäsin väristä, mutta aion pysytellä blondissa ja tummaan tukkaan ei ole palaamista. Koska a) se ei pysynyt ja b) aivan järjetön tyvikasvu, verrattuna omaan väriin. Vaaleissa hiuksissa se ei näy niin selkeästi! Ja onneksi blondeissa hiuksissakin on eri variaatioita joita voi käyttää - saa uutta väriä hiuksiin vaikka pitäytyisikin blondina (jotkut sanovat että se sopii mun persoonaan hyvin.) 

Me as a brunette couple of years ago! I liked this colour, but I'm gonna stay as a blonde, and there is no returning to dark hair. First of all, it did not stick at all, and second, with my own hair it looked absolutely terrible when the root growth. 
But luckily there is a lot of shades of blonde hair if I get fed up. and some people say it fits better to my personality... 


Jos mun luonteesta enemmän - ne jotka ei minua tunne; olen hiljainen aluksi. En oikein voi sille mitään. Kun minut oppii tuntemaan, välillä tuskin mun suuta saa tukittua.
Minussa on siis molemmat puolet - olen välillä hiljainen ja välillä asiaa riittää liiaksikin.
Toisaalta, kun miettii, niin olen tosiaan sellainen että hiljaisuus ja yksinolo ei ole pahasta. En puhu 24/7 ja jos olen vain hiljaa, se ei tarkoita että jokin on pielessä. 

En nyt oikein osaa kertoa mitään muuta. Mitä haluatte tietää? :) 

About myself. To those, who don't know me, Im quiet at first. I can't help it! 
But once you get to know me, I'm not quiet. At all.  If I have something to say, 
you can trust that I say it! 
But what comes to it, I don't have the need to talk all the time. If I'm quiet it does not mean somethings wrong. ''As I Look Back on My life, I realise that every time I thought I was rejected from something good, 
I was  actually re- directed to to something better.


Kun asuin Kuopiossa, työskentelin kaksi vuotta asiakaspalvelutehtävissä ja mietin, mitä elämältäni haluan ja mihin kouluun haen. Aloitin itsenäisen elämän - halusin asua yksin ja selviytyä itse omasta arjesta. Itsenäisyys on mulle tärkeä asia ja oon tehnyt sen eteen töitä vuosia.
Ihan pienistä asioista lähtien; maksaa omat laskut ja käydä töissä, laittaa ruokaa ja selvitä arjen isoista ja pienistä askareista.

Olen seurustellut lukiossa - ero tuli juurikin sen takia kun halusin itsenäistyä. Minusta tuntui, että olen liian nuori vakavaan suhteeseen. Mielestäni  parhaiten opin tietämään, mitä haluan elämältäni on olla yksin. Sillä tiellä olen vieläkin ja pidän sinkkuelämästäni! Oma pieni yksiö on mulle pako kaikesta muusta. Kukaan ei ole kyselemässä menoistani ja saan kuunnella musiikkia täysillä ja tanssia mun kämpässä vaikka keskellä yötä (Mitä en koskaan tee, haha) ja laittaa just sitä ruokaa mitä itse haluan. Pienet asiat.


--


When I was living in Kuopio, I was working and wondering, what do I want to do with my life and what to study. I started my own independent life! I wanted to live alone and and survive on my own. Just small things, such as paying my own bills and go to work, cook for myself and other things.

And my point is, that I was in a relationship in High School. I felt like a serious relationship is too much for a 18-year old girl. I felt like I needed to be alone. All the cliche stuff about get to know what you REALLY want from life. Sometimes I got weird looks, but now I have realised that if was exactly what I wanted. I like my life - my own little studio apartment is an escape from everything. Nobody's asking where I'm going and I can listen to mucis and dance around in my flat in the middle of the night (Which. I. Never. Do.) And cook whatever for myself. Small things.
Nyt siis asun Joensuussa ja opiskelen Teollista Muotoilua kansainvälisellä linjalla! Minun mielestä on aivan ihanaa, että Suomessakin voi opiskella Englannin kielisen tutkinnon. Suosittelen sydämellisesti! Aion tehdä joskus postauksen laajemmin mun koulusta.

--

So currently I'm living in Joensuu and Im studying Industrial Design! I love that in Finland it is possible to study in English and get a Degree! I recommend it If you have a slightest urge to study languages. And make a post about what Im actually studying.
Nyt kun vertaan itseäni viisi vuotta sitten, elämä on lähtenyt juuri siihen suuntaan mihin olen aina halunnut sen lähtevän. Eri reitit kohti unelmia- uskon että kaikella on tarkoituksensa ja olen menossa juuri sinne, minne pitääkin.


Now That I compare myself now and five years ago, my life has mostly going to the way I have always wanted it to go. Going to achieve my dreams - I believe that everything happens for a reason and I'm going exactly there where I'm supposed to go. 

-Marjo


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ois kiva lukea enemmän sun koulutuksesta ja vaikka sun omista inspiraation lähteistä, niin elämässä kuin siinä muotoilussakin. Kenen muotoilijan jutut on sun mieleen yms. Ja ois kiva lukea postaus sun asunnosta ja ihan perus asukuviakin on aina kiva katsoa. :)

  Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, kiitos ideasta :) Tosiaan jos haluaa jotain postauksia niin rohkeasti vain kertomaan! Tuossa on jo monta hyvää.

   Poista
 2. Moikka! Törmäsin vasta sun blogiin ja se vaikuttaa kivalta! Yksi asia kyllä pisti silmään, nimittäin lauseiden jäsentelyyn voisit kiinnittää enemmän huomiota. Itse luen paljon erilaisia blogeja ja näin lukijana täytyy sanoa että sellaisia blogeja jaksaa pidemmän päälle eniten lukea, joissa kirjoitukset on mietitty huolella. Kirjoitat kivasti, mutta joitain jäsentely-/oikolukumokia huomasin tekstissäsi, kuten: "Koin, että olen liian nuori vakavaan suhteeseen, ja koin että parhaiten opin tietämään, mitä haluan elämältäni on olla yksin." ja: "Jos mun luonteesta enemmän - ne jotka ei minua tunne." - lukija joutuu miettimään, mitä tässä okein tarkoitetaan. Lukijan on miellyttävintä lukea tekstiä joka on hyvin jäsennelty ja oikoluettu, kirjoitusvirheitä tietysti sattuu kaikille. Jatka kirjoittamista, mitä enemmän kirjoittaa, sitä sujuvammaksi se tulee! :) Aion kyllä palata blogiisi jatkossakin. )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Olet kyllä aivan oikeassa. Olen murehtinut välillä miten teksti tulee lukijalle ja olen tietoinen ongelmasta! Itse kuitenkin näen että olen jonkun verran kehittynys siitä, kun aloitin kirjoittamisen. Joten eiköhän se siitä parane :)

   Poista