torstai 16. lokakuuta 2014

We keep this love in a photograph// We made these memories for ourselves // Where our eyes are never closing


Lomalainen täällä hei! 
Vähän kuulumisia, olen ollut Kuopiossa äidin luona sekä Pielavedellä Isän luona syysloman vietossa! Aika rauhallisesti on mennyt, päässyt ainakin kunnolla rentoutumaan. Loppuvuodesta aion suunnata Helsinkiin viikonlopun viettoon ja suunnitteilla on myös pikkujoulut sekä Halloween bileet, joten ehkä hyvä rauhoittua välillä?! Mietin just, että kesä tuntuu ihan järjettömän kaukaiselta. 
Aina kun syksy tulee, tulee samalla joku rauhoittumismode, eikä jaksa lähteä juhlimaan niin usein (jokaviikonloppu) 
On mieluummin kotona, tekee hyvää ruokaa, polttaa kynttilöitä ja kuuntelee hyvää musiikkia. Siivoaa vaatekaappia ja kaikkea muuta, mitä kesän vilskeessä ei ehdi tehdä.

Lenkkipolku.
LOMALISTA

- Järjestellyt asioita. Siivonnut turhia tiedostoja koneesta, katsonut muistiinpanoja, tilannut kuvia Ifolorilta. Poistanut kuvia kännykästä

-Lukenut hyvää kirjaa ja katsonut maratonina ohjelmia. (LOSTia. Niin mitä??)

- Etsinyt hyviä ja uusia reseptejä joita kokeilla kämpillä. Seuraavaksi menee kokeiluun tortilla lasagne sekä ihanalta kuulostava herkku; maapähkinävoi banaanit! 

- Hyvinvointi blogien lukeminen ja treenaus. Hyötyliikuntaa. Kerroin ja aiemmin mun terveellisestä elämästä jotain, mutta voisin ehkä omalta kannaltani perehtyä aiheeseen lisää?

- Päivittää lukujärjestykset, ja katsoa mitä on tulossa koulussa. Siinä onkin seuraava jännityksen aihe, että mitä teen ens keväänä.

- Katsonut Youtube tutorialeja koulusta, graafiseen suunnitteluun liittyen ja löytänyt ihania TED talkseja. 

- Vähentänyt SOME:ttamista... 

-Luonnostellut ja piirtänyt. Kuinka ruosteessa ne taidot onkaan?

-Skipannut totaalisesti koulujutut ja tehnyt omia juttuja. CHECK! Okei, lomahan tämän piti ollakin, joten lopeta se suorittamien

 - Päivittänyt Spotifyyn uusia musiikkilistoja. Vinkki: Jessie J uusi albumi Sweet Talker, 'talkin about attidude! Myös Ed Sheeran on minun uusi suosikki.

-Marjo6 kommenttia:

 1. Aika paljon luontokuvia...

  VastaaPoista
 2. Joo olis kiva lukea lisää sun terveellisistä elämäntavoista ja liikkumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää :) Teen kyllä postauksen ehdottomasti! Tosiaan uusi postaus on, jossa kerron kannettavani kohtalosta - postauksia ei siis nii usein tule! Jospa saan koneen pian takas ja kirjottelen sillä välin koululla :)

   Poista
 3. Millon tulee uutta postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulee, ja toivottavasti pian uutta :) koitan keksiä jotain sillävälin kun kannettava on huollossa! :) Kiitos kommenteista <3

   Poista